Responsiv hemsida
Invise på Facebook Invise på Twitter Invise på LinkedIn

Vårt erbjudande

01. Löpande optimering

Löpande optimering
En av de viktigaste detaljerna med oss är att er responsiva hemsida är kopplad till Onlinecoacherna. Så länge du är kund hos oss gör vi konstanta förbättringar som du automatiskt tar del av.

02. Stabilt och pålitligt CMS

Stabilt och pålitligt CMS
Vi använder WordPress som CMS (Content Management System) för alla våra responsiva hemsida vilket ger er hemsida en stabil grund och ett lätthanterligt verktyg för att uppdatera sidan.

03. Enastående responsiv design

Enastående responsiv design
Vi tycker att snygg design är viktigt! Rätt utseende förhöjer upplevelsen och stärker ditt varumärke. Vi har stor erfarenhet av responsiv design och vet att kombinationen form med funktion är ett vinnande koncept!

04. Försäljningsoptimering

Försäljningsoptimering
För våra kunder är det viktigt att deras webbplats understödjer och optimerar säljprocessen. Vi försöker att alltid ha detta i åtanke. Vår plattform innehåller mängder med funktioner som du har nytta av för att öka er försäljning.

05. Pålitlig support

Pålitlig support
Att din hemsida hela tiden fungerar är a och o. Vi erbjuder högsta tänkbara SLA nivåer och vår kundtjänst finns tillgänglig alla vardagar. Du får även tillgång till vår kunskapsbank.

06. Vår personal

Hjälpsam personal
Ibland behövs det extra hjälp att göra anpassningar. Då finns vår kompetenta och trevliga personal till hands. Vi hjälper till att integrera bokningssystem, CRM-system och mycket annat

Service & Support

I samtliga våra paket ingår daglig support via telefon eller mail. För oss är det viktigt att du hela tiden vet hur du skall utnyttja din webblösning på bästa sätt. Med vår support kostar det inget extra om du behöver hjälp att komma igång eller om du har någon fråga på vägen.

Skaffa en responsiv hemsida idag

Vi har flyttat till Invise.se

Sedan en tid tillbaka är vår verksamhet helt lagd i företaget Invise – specialister på responsiv webb och inbound marketing.

Till Invise.se